Pája & Radek

Bešť Hospůdka ve Stodole - Záblešní Lhota
Hospůdka ve stodole

Svatba Hospůdka ve Stodole – Svatební den Páji a Radka

Tento svatební den pro mě byl do určité míry specifický. Radka a Páju znám osobně už nějakou dobu. Co víc, s Radkem spolupracuju na projektu Svatbaři takže fotografovat svatbu pro někoho, kdo je z oboru je vždy svým způsobem výzva. Svatební den se konal v Hospůdce ve Stodole, kde je možnost pronajmout si také pokoje k přespání. Obřad, hostina i zábava se konala na jednom místě.

Přesto, že předpověď počasí byla opravdu nepříznivá, déšť nás zastihl, jen krátce a zcela zanedbatelně. Svatební fotografování jsme rozdělili na dvě části. To první fotografování bylo chvíli po obřadu, který pro mě samotného byl silným zážitkem. A to z toho důvodu, že celý obřad se nesl v ceremoniálním duchu, kdo kterého byli zapojeni všichni svatební hosté.

Druhé portrétní fotografování probíhalo na nedaleké polní cestě chvíli před západem slunce. I přesto, že slunce bylo celou dobu za mraky, fotografie mají svou specifickou atmosféru. Na svatbě se o zábavu starala fotobudka, svědkové a také skvělý dj Honza Konečný, za které byl dal ruku do ohně.

Radkovi a Páji děkuji za krásnou vzpomínku na nevšední obřad. A já věřím, že se do Hospůdky ve Stodole nedaleko Zábeštní Lhoty zase brzy podívám. Pokud vás zajímají fotografie z tematicky podobných svatebních míst koukněte třeba na tento svatební fotoreport.

Svatba Hospůdka ve Stodole

Další svatební galerie