Lucia & Kuba

Velké Bílovice - Váš Vinař
svatební fotograf Velké Bílovice

Vinařství Stanislav Mádl – Váš vinař – Svatební fotograf Velké Bílovice

Pro mě to byla svatba takzvaně na poslední chvíli. Telefon mi zazvonil den před svatbou. Bylo okolo oběda, když mi volal Kuba, že jim onemocněl svatební fotograf. Ten víkend jsem měl zcela jiné plány. Protože mám rád nenadále situace a vnitřní pocit mi říkal, že to bude super svatba tak jsme se nakonec domluvili. Nelituji, byl to vlastně jeden z nejkrásnějších svatebních dnů. Energie Lucky a Kuby byla více než láskyplná. Fotit někoho takového je vždy za odměnu. Za celý den se toho stihlo opravdu spoustu od vyřešení problémů s křovinořezem při obřadu až po ztracený prsten, ale o tom zase jindy.

Já si to nesmírně užil, protože energie kterou jsem od nich dostal nazpátek byla naprosto úžasná. Celá svatba se odehrávala ve Velkých Bílovicích. Přípravy a hostina probíhaly v areálu vinařství Váš Vinař. Zatím co obřad se uskutečnil mezi vinicemi na nedalekém Hradišťku.

Jak to během svatby slušelo Lucce a Kubovi se můžete podívat sami. A já věřím, že se do Velkých Bílovic zase brzy vrátím. Ať už jako svatební fotograf, nebo milovník přírody a dobrého vína.

Svatební fotograf Velké Bílovice

Další svatební galerie