Lenka & Patrik

Františkův Dvůr - farma Klokočov
Svatba Františkův Dvůr

Svatba Farma Klokočov – Svatební den Lenky a Patrika

Přípravy na svatební den jsou často plné stresu a napětí, ale pro Patrika a Lenku to byl den, na který se těšili celý život. A jak to tak bývá, ten největší den v životě přijde a rychle uteče. Nicméně díky skvělému svatebnímu místu, farmě Klokočov, zůstane tenhle den navždy v jejich srdcích a v paměti jejich hostů.

Farma Klokočov je opravdu magické místo. Tato krásná farma se nachází nedaleko Oder a je ideálním místem pro svatební obřad, hostinu i taneční zábavu. Venkovní terasa nabízí krásný výhled na okolní pastviny a vytváří tak úžasnou svatební atmosféru.

Na farmě Klokočov se dá také ubytovat, což byla pro Patrika a Lenku skvělá volba, protože si mohli užít celý víkend se svými nejbližšími lidmi. Okolí farmy je plné přírody a zvířat, takže nebylo těžké najít krásné místo pro fotografování.

Den z pohledu fotografování skončil prskavkami. Farma Klokočov je opravdu jedinečným místem pro svatbu, které si Patrik a Lenka i jejich hosté budou navždy pamatovat. Zajímají vás další fotogalerie z míst kde jsem fotil? Pokud ano koukněte zde!

Svatba Farma Klokočov

Další svatební galerie