Služby – fotograf Vojtěch Doležal

Tato sekce popisuje veškeré služby, které nabízím. Primárně se věnuji fotografování svateb, rodinnému fotografování a focení nemovitostí. Mám rád nevšední projekty, u kterých se neustále rozvíjím. Těším se na vás Vojtěch Doležal. Více o mně se dozvíte v tomto videu.

Svatební fotografování Zlínský kraj

Svatební fotografování

Fotografování svateb je součástí mého života posledních pět let. V popisu služby najdete veškeré informace, týkající se toho, jak svatební fotografování probíhá. Zaměřuji se na profesionalitu, empatii a maximální kvalitu výsledných fotografií. Fotograf Vojtěch Doležal

Více informací
fotobudka Zlín

Fotobudka / fotokoutek

Fotobudka je ten nejlepší možný druh zábavy na vaší svatbu, ples, firemní akci nebo oslavu. Díky fotobudce se můžete vyfotit, fotografii si vytisknout a odnést si jí jako dárek v několika minutách.

Více informací
Portrétní fotografování

Párové fotografování

Určitě už jste slyšel o párovém fotografování, nebo ne? Je to skvělý způsob, jak zachytit ty nejkrásnější momenty vašeho vztahu a vytvořit tak nezapomenutelné snímky. Ať už je to dárek k narozeninám, výročí nebo předsvatební fotografování.

Máte o párové fotografování zájem? Zjistěte více informací!

Více informací
Rodinné fotografování

Rodinné fotografování

Určitě jste si s rodinou již někdy říkali, že byste se mohli nechat společně vyfotit. A pokud ještě nikdy nebyli u profesionálního fotografa, rozhodně byste to měli zkusit! Rodinné fotografování je nejen zábavné, ale také krásným způsobem, jak si nechat zachytit ty nejkrásnější rodinné okamžiky.

Takže, co říkáte? Svezte se na vlně rodinné lásky a nechte si zachytit neopakovatelné momenty se svými nejbližšími!

Více informací
Těhotenské fotografování

Těhotenské fotografování

Blíží se jedno z nejkrásnějších období vašeho života a chtěli byste si nechat zachytit tyto neopakovatelné chvíle? Těhotenské fotografování je patří k intimnímu prožitku budoucích rodičů. Vzpomínka na očekávání a spoustu smíšených a silných emocí.

Více informací
Business fotografování

Business fotografování

Pokud chcete uspět v dnešním konkurenčním podnikatelském světě, je důležité, aby vaše firma měla kvalitní fotky, které reprezentují vaší značku. Bez ohledu na to, zda se jedná o firemní portréty, fotografie produktů, nebo snímky z firemních akcí. Kvalitní fotografie jsou klíčovým prvkem úspěšného podnikání. Fotografie můžete využít ke kvalitní komunikaci se zákazníky nebo prezentaci vašich produktů a služeb.

Více informací
produktové focení

Produktové fotografování

Profesionální produktové fotografie mohou pomoci výrobku vyniknout mezi konkurenty. Správné nasvícení, pozadí a kompozice jsou klíčové pro získání kvalitních fotografií. Vysoká kvalita fotoaparátu a objektivů je zcela zásadní pro vytvoření působivých produktových fotografií.

Více informací
Dron - fotografování a natáčení

Dron – fotografování a natáčení

Drony jsou nedílnou součástí při fotografování a natáčení akcí jako jsou koncerty, sportovní akce, festivaly, ale také se používají k fotografování nemovitostí, přírodních krás nebo pro reklamní účely.

Dokumentární video k nahlédnutí najdete zde.

Více informací
Fotografování nemovitostí

Fotografování nemovitostí

Fotografování nemovitostí je dnes nezbytnou součástí každého prodeje a pronájmu domů a bytů. Většina lidí si vybírá z nabídky zejména na základě fotografií a videí. Proto je velmi důležité, aby byly fotografie nemovitostí kvalitní, profesionální a dokázaly zaujmout.

Více informací