Produktové focení Zlín

Produktové focení Zlín

Produktové focení je klíčovým faktorem pro úspěch prodeje. Je důležité prezentovat výrobky tak, aby přitahovaly pozornost a aby byly jasně vidět detaily, barvy a textury. Dobře provedené produktové fotografie mohou zvýšit prodej a zlepšit reputaci značky.

Profesionální produktové fotografie mohou pomoci výrobku vyniknout mezi konkurenty. Správné nasvícení, pozadí a kompozice jsou klíčové pro získání kvalitních fotografií produktů. Důležité je také použití vysoké kvality fotoaparátů a dalšího vybavení pro vytvoření ostrých a čistých fotografií.

Produktové fotografie lze také využít k vytvoření souboru obrázků pro katalogy, webové stránky, inzeráty a další marketingové materiály. Důležité je, aby fotky byly konzistentní s vizuálním stylem značky a aby podporovaly její poselství. Celkově lze říci, že produktové fotografie jsou nezbytnou součástí úspěšného online prodeje. Pokud chcete, aby vaše značka vynikla, je důležité věnovat pozornost kvalitě produktových fotografií.

Produktové focení Zlín

Produktové focení Zlín

Exteriér

Fotografování produktů v interiéru se vždy volí na základě daného produktu a potřeby využité fotek. Ve většině případů se jedná o fotky, které jsou spíše marketingové a jsou využívány na sociálních sítích. Často tohle fotografování probíhá s někým kdo značku zastupuje nebo je její tváří.

Produktové focení Zlín 2

Interiér

Produktové fotografování v interiéru. Nejčastěji focení probíhá u mě ve studiu. Ve většině případů jsou tyto fotografie prodejní/produktové. Jsou na e-shopech nebo v prodejních katalozích.

Produktové focení Zlín 3

Speciální kategorie

Ať už je vaše přání jakékoliv, sdělte mi ho. Spojíme mé zkušenosti a vaše představy tak abychom našli optimální cestu. Fotografování realizací světel, oblečení, pralinek, nebo jakýchkoliv vašich výrobků.

Produktové focení Zlín

CENA + VEŠEKERÉ INFORMACE

Produktové focení
  • Focení v interiéru nebo exteriéru
  • Mobilní fotostudio, mohu dorazit za vámi
  • Cena za jednu upravenou fotku od 150kč,-
  • Cena se odvíjí od složitosti zadání
  • Cena se odvíjí od počtu produktů

Produktové focení Zlín

Další nabídku služeb najdete zde.

Těším se na vás, fotograf Vojtěch Doležal.

Cena
Od 150,-Kč/fotografie