Těhotenské fotografování

Těhotenství je pro každého velká věc. Život se změní v základech. Zakládání rodiny je tak velká životní změna, pro každého z nás. Každý tohle období vnímá jinak, ale jedno se musí nechat. Je to velmi emocionálně náročná doba, na kterou budete vzpomínat naprosto celý život. Nezapomeňte na těhotenské fotografie, aby vám tyto momenty mohly na vždy připomínat tohle životní období🙏💖.

Jak probíhá
těhotenské fotografování

Výběr místa a času fotografování

Výběr dobrého místa na focení je pro kvalitní výsledek stěžením. Proto doporučuji vybírat místa v přírodě, louky, lesy, parky a také místa někde na horizontu. To z toho důvodu, že nejlepší čas na fotografování je cca hodinu do západu slunce. Zapadající sluníčko vytváří tu nejlepší možnou atmosféru. Tímto vás všechny prosím počítejte s tím, že fotografování probíhá nejčastěji se západem v závislosti na ročním období 😉🙏.

Oblečení a pózování

Oblečení je dalším důležitým faktorem. Rozhodně se vyhněte oblečení, které má potisky. Zkuste zvolit něco nevšedního, ale také něco v čem se cítíte vy sami skvěle a sví.

Druhou věcí je pózování. Pokud nevíte jak se před objektivem chovat, stát a pózovat, poradím vám.Nejlepší však bude, když budete jen pobíhat, povídat si, občas se pohladíte, obejmete se nebo se prostě jen celou dobu budete smát tomu, že jste do toho opravdu šli. 💪

Odevzdání fotografií a platba

Fotografie jsou odevzdávány do měsíce, pokud se nedomluvíme jinak. Obdržíte internetový odkaz, ze kterého si fotky stáhnete.

Platba probíhá v den fotografování a na detailech se dohodneme vždy individuálně.

Pokud máte nějaké další otázky rád vám je zodpovím 🙂📷.

fotograf Hranice 3
fotograf Hranice 2
fotograf Hranice 1

Těhotenské fotografování

CENA + VEŠEKERÉ INFORMACE

  • Fotografování probíhá 45-60 minut
  • Obdržíte 40-60 finálně upravených fotek
  • Místo focení vybereme na míru
  • Rád za vámi dorazím cena dopravy je 8kč/km
  • Fotografie jsou zpracovány do měsíce
  • Poptávky pište 2 až 4 týdny dopředu

Další nabídku služeb najdete zde.

Těším se na vás, Vojtěch Doležal.

Cena
2500,- Kč