Veronika & Michal

Černotín
ceník svatebního fotografování

Svatba Černotín u Hranic – Svatební den Veroniky a Michala

Svatební den Veroniky a Michala se odehrával na několika místech. Obřad se konal v Lipníku nad Bečvou. Místní park nabídl příjemný stín, který všichni svatebčané i novomanžele během oddání ocenili. Prostředí parku se letně zelenalo a vonělo čerstvě posekanou trávou. Po krásném venkovním obřadu jsme nafotili skupinové fotografie se všemi svatebními hosty a přesunuli se na svatební hostinu, která byla připravena v nedaleké Černotíně.

Černotín leží cca 5km od Hranic, takže přejezd z Lipníku trval do 20 minut. V místě hostiny bylo vše vyzdobeno a nachystáno.

Tento den se nezapomenutelně vryl do vzpomínek ne jen Verči a Michalovi, ale také mě. V tento den jsem viděl jeden z nejkrásnějších západů slunce. Vše byla docela náhoda, protože v místě hostiny nebyl zrovna pěkné počasí. Proto jsme se rozhodli, že poprchávání ujedeme a rozhodli jsme se portrétní fotografie nafotit nad nedalekým lomem u Hranice.

Tento západ slunce byl opravdu unikátní a stejně tak vypadá na svatební fotografiích. Podívejte se také na další svatby z okolo Hranic

Svatba Černotín u Hranic

Další svatební galerie